Vuurwerkveiligheid voorop! 

Vuurwerkveiligheid

Het lijkt misschien nog ver weg, maar Oud & Nieuw staat alweer bijna voor de deur. 
Om ongelukken te voorkomen hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Gaat het toch mis? Dan lees je in onderstaand artikel ook hoe je moet handelen bij verwondingen of een kleine brand. 

Meer weten? Klik hier!

Een rustig 2022? Gelukkig heeft 2022 niet meer zozeer in het teken gestaan van de coronapandemie en lockdowns maar rustig en overzichtelijk was het allerminst.
Hoe de wereldeconomieën met elkaar versmolten zijn is helaas wel gebleken door de oorlog in Oekraïne. Ook voor ons was er helaas geen ontkomen aan enorme stijgingen van gas- en elektriciteitsprijzen, inflatie en beperkte productiemogelijkheden door chiptekorten. Helaas problemen die u waarschijnlijk ook heeft ondervonden.

Hoewel een nieuw jaar in het teken staat van goede voornemens zijn dit helaas geen zaken die in 2023 zomaar verdwenen zijn.
Toch behouden wij onze positieve visie. Dat vergt een nieuwe aanpak, nieuwe instelling en creatief denken.
Wij hebben gekozen voor de aanpak van duurzaamheid. De weg die we in 2019 zijn ingeslagen met PFAS vrije schuimblussers. En ook in de jaren daarna blijven doorzetten. Ons goede voornemen in 2023 is dan ook deze weg vast te houden en verder uit te breiden in al onze producten en diensten. Graag nemen we u mee in deze verdere ontwikkelingen en houden u daarvan op de hoogte door kennis met u te delen.

Wij wensen u vooral een gezonde, veilige en gelukkige kerst toe met vele nieuwe kansen in 2023.

Velco Brandveiligheid
Hamburgstraat 1
7575 EG Oldenzaal